Agenda

Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden!

Thema: Wat zijn jouw werkwaarden?


21 jun
Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden!

Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten? Ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Dat kan elke derde woensdag van de maand tijdens de ‘Walk&Talk' bij Bibliocenter Weert.

Thema: Wat zijn jouw werkwaarden?
Van welke werksituaties krijg jij energie? En welke situaties slurpen energie? Dat heeft te maken met je werkwaarden. Aan de hand van wat jij belangrijk vindt, interpreteer en beoordeel je gebeurtenissen. Dat heeft grote invloed op je denken, voelen en doen. Miranda Salmans van @Balance Counseling en Coaching helpt je om jouw werkwaarden te ontdekken. Daardoor kun je in je CV, je brief of tijdens een sollicitatiegesprek beter aangeven wat jij belangrijk vindt.

Wat is een Walk&Talk?
Wanneer je op zoek bent naar je volgende baan verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Of geeft het je juist voldoening om hulp te geven. Bovendien vraag je je misschien af waar al die andere werkzoekenden in Weert en omgeving te vinden zijn.

Je vindt ze elke derde woensdag van de maand bij Bibliocenter!

Op een hele laagdrempelige manier ontmoet je andere werkzoekenden om te netwerken en kennis en ervaringen te delen. De Walk&Talk kan je herkenning, inspiratie en praktische tips bieden bij je zoektocht naar werk.

Ben jij er bij? Meld je nu alvast aan. Deelname is gratis.

Bekijk ook onze pagina voor werkzoekenden.

 

09:30 - 11:30

Bibliocenter Weert | Wilhelminasingel 250

Gratis

Mijn account