logo bibliotheek voor ondernemers
Bij Bibliocenter kun je als (kleine) ondernemer terecht voor kennissessie en lezingen. Bijvoorbeeld over hoe je internet en de computer nog efficiënter kunt inzetten voor je bedrijf. Kijk in de Agenda voor actuele lezingen en workshops. Maar ook over praktische zaken zoals informatie over belastingen, pensioenen en verzekeringen. Het is de plek om kennis te vergaren dankzij onze uitgebreide collectie. De Bibliotheek voor ondernemers is bedoeld voor (startende) ondernemers. 

Vergaderruimte
Bibliocenter biedt in het centrum van Weert sfeervolle en professionele ruimtes aan voor vergaderingen, workshops, trainingen, of lezingen. Het gebruik van WIFI is gratis en er zijn betaalde parkeermogelijkheden op loopafstand. Bekijk de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de Bibliotheek voor Ondernemers kun je contact opnemen met Els Meeuwissen e.meeuwissen@bibliocenter.nl of Margriet Roost m.roost@bibliocenter.nl

Klik hier voor meer informatie en instructiefilmpjes voor ondernemers.

 

Wekelijks ondernemersspreekuur

Wekelijks ondernemersspreekuur

Ben je ZZP-er, wil je een bedrijfje opstarten of ben je een kleine zelfstandige? En heb je vragen over het ondernemerschap?

Elke maandagmiddag kun je van 13.00 tot 17.00 uur terecht bij het ondernemersspreekuur in de bibliotheek Weert.

Sjra Clerkx, regiovoorzitter van het Ondernemersklankbord team Limburg, beantwoordt vragen en geeft advies bij het inloopspreekuur in de bibliotheek Weert. Het Ondernemersklankbord is een landelijke non-profit organisatie en bestaat uit ex-ondernemers met een rijke praktijkervaring en kennis. Zij geven al 35 jaar belangeloos en onafhankelijk advies aan MKB bedrijven en ZZP-ers.

Mijn account