Vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd op: 27 februari 2018 10:39

Vrijwilligers gezocht

Ben jij fan van de bibliotheek en is de rol van gastvrouw of gastheer je op het lijf geschreven? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de bibliotheek in Heel of Maasbracht.

Wie zoeken wij?

We zoeken een gastvrouw of gastheer publieke dienstverlening. Je bent het gastvrije visitekaartje van de bibliotheek! Je geeft onze bezoekers een welkom gevoel, wijst ze de weg en helpt mee met het presenteren van de collectie. Je helpt bij de boeken opruimen, het op orde houden van de bibliotheek en kunt goed overweg met de computer.

Voor de bibliotheek Heel zoeken we iemand voor de zaterdagochtend van 10.00-13.00 uur.
Voor de bibliotheek Maasbracht zoeken we vrijwilligers voor de openingstijden op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. 

Bibliocenter kan niet zonder vrijwilligers. Mensen met een passie voor boeken en lezen, of voor media en informatie. Enthousiaste mensen die graag anderen op weg helpen en ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt in de bibliotheek. Zo lever je een bijdrage aan onze missie om mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Wat bieden wij?

  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving
  • Begeleiding en training door een van onze specialisten
  • Gratis lidmaatschap van de bibliotheek

Kom helpen!

Is de rol van gastheer of gastvrouw jou op het lijf geschreven? Dan komen we graag met je in contact!

Vul het aanmeldformulier in of neem voor meer informatie contact op met Resi Koninkx, co√∂rdinator Publieke Diensten Bibliocenter, 088-2432025 of r.koninkx@bibliocenter.nl