Gezocht: taalvrijwilliger voor de bibliotheek in Heythuysen

Gepubliceerd op: 30 januari 2020 13:52

Gezocht: Taalvrijwilliger voor de bibliotheek in Heythuysen

Is ‘taal’ jouw ding en werk je graag met mensen? De Bibliotheek in Heythuysen zoekt een enthousiaste taalvrijwilliger voor de taallessen op woensdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Wat ga je doen?

Als taalvrijwilliger help je mensen met het verbeteren van vaardigheden zoals lezen, schrijven en spreken. Dat kan individueel of in kleine groepjes. 

Je oefent met de voorbereiding van een ‘les’-bijeenkomst en maakt kennis met het lesmateriaal. Als je taal leuk vindt en graag met mensen werkt, is dit misschien iets voor jou.

Wat bieden wij?

Je krijgt van Bibliocenter een basistraining van vier dagdelen met praktische tips voor taalcoaching, informatie over de doelgroep en lesmateriaal.

Kom helpen?

Heb je interesse om taalvrijwilliger in de bibliotheek in Heythuysen te worden?
Neem dan contact op met Laura van Hoppe l.vanhoppe@bibliocenter.nl / telefoon 088-2432004, of vul het aanmeldformulier in.

Bibliocenter is altijd op zoek naar enthousiaste mensen voor diverse soorten vrijwilligerswerk. De bibliotheek is voor iedereen en van iedereen. Ze heeft een belangrijke plek in je gemeente. En daar kun jij je steentje aan bijdragen.