Bibliocenter leert je genieten van lezen

Gepubliceerd op: 26 februari 2021 10:53

Bibliocenter leert je genieten van lezen

Vind je lezen lastig of is het lang geleden dat je een boek hebt gelezen en zou je lezen weer eens willen oppakken? Wil je graag in contact komen met leeftijdgenoten en lijkt het je leuk dat te doen in een leesgroepje? Dan zoekt Bibliocenter jou!

Zodra de Bibliotheek weer is geopend en de maatregelen laten het toe, start Bibliocenter met een leesgroepje voor vijftigplussers in Weert en Nederweert. 

Samen lezen is zoveel leuker!

Bibliocenter wil afhankelijk van de behoefte en mogelijkheden, ongeveer één keer per maand samenkomen bij Bibliocenter Weert en Nederweert. Data en tijd gaan in overleg. Tijdens deze bijeenkomst worden de boeken die iedereen gelezen heeft besproken.  

We willen je graag laten ervaren hoe leuk het is om thuis, in jouw eigen omgeving, een boek of tekst te lezen en naderhand, in een klein groepje in de bibliotheek, te praten over wat je hebt gelezen. De bibliotheek zorgt voor de boeken en teksten. 

Aanmelden

Deelname is gratis. Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft? Bel of mail met Toos Jenniskens van Bibliocenter telefoonnummer: 06-36126111, c.jenniskens@bibliocenter.nl

Door te lezen kom je in een andere wereld: een wereld waar je normaal gesproken geen deel van uitmaakt, een wereld die alleen in je hoofd bestaat. Je krijgt nieuwe informatie over allerlei onderwerpen en je leert hoe anderen situaties oplossen of omgaan met successen. Lezen is ontspannend, is goed voor het geheugen en kan altijd en bijna overal!