Jeugd | 0-6 jaar

De informatie op deze pagina komt van Jeugdbibliotheek.nl.
Op Jeugdbibliotheek.nl is nog veel meer te vinden over lezen.

Deze week uitgelicht

De leukste luisterboeken

Weet je dat je ook naar veel boeken kunt luisteren? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. Luister naar de leukste boeken, waar en wanneer je maar wilt.

Boekenfilmpjes

Beleef een unieke voorleeservaring met boekenfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim en SchoolTV. Log direct in met je Bibliotheekpas en pincode en prikkel je zintuigen! 

Boekentip 0-3 jaar: Potjesmuziek

Potjesmuziek | Jeugdbibliotheek

Alle dieren van het dierenorkest moeten hun eigen potjesgeluid laten horen, voordat het concert kan beginnen. Oortjes open en neusjes dicht. Dit is een potjesboek waar écht muziek in zit! 

Boekentip 3-6 jaar: Wat als?

Wat als? | Jeugdbibliotheek

Wat als apen konden koken? Wat als de maan van kaas was gemaakt? En ridders op koeien reden? Een grappig prentenboek vol fantasie voor kleine dagdromers!

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Naar alle e-books op Jeugdbibliotheek.nl

Lees je baby en peuter voor met BoekStart

BoekStart stimuleert (voor)lezen met baby's en peuters. Dit schept een band tussen ouder en kind en is goed voor de taalontwikkeling.

Digitale prentenboeken van Bereslim

Bereslimme Boeken zijn digitale prentenboeken voor kinderen van 3 tot 7 jaar die bijdragen aan de taalontwikkeling.

Voorlezen bij jou thuis

Samen lezen, leuk en leerzaam. Zou jij het ook fijn vinden als een vrijwilliger één keer per week - 20 weken lang – bij jou thuis langs komt met boekjes vol verhalen en eruit voorleest?