Computercursussen

Computercursussen gegeven door vrijwillige docenten van Seniorweb

Wil je leren omgaan met computers, tablets en internet? Volg een computercursus voor beginners of gevorderden. De cursussen zijn kleinschalig en worden gegeven door vrijwillige docenten van Seniorweb.

Cursusaanbod

Er zijn elke maand weer leerzame cursussen. Deze cursussen worden gegeven bij Bibliocenter in Weert, Stramproy, Heythuysen en Nederweert. Per computercursus is er plaats voor maximaal zes deelnemers zodat er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding. Door de inzet van goedgeschoolde vrijwilligers zijn de kosten voor deelname relatief laag. 

In de agenda hieronder vind je de cursusdata en zie je in één oogopslag óf en welke computercursussen er in de komende periode zijn.

Stuur voor meer informatie een bericht naar seniorweb@bibliocenter.nl, of kom naar een informatiebijeenkomst.

Lid van SeniorWeb?

Ben je lid van SeniorWeb en wil je een cursus volgen bij Bibliocenter? Neem dan contact op met Els Meeuwissen 088 2432030 of e.meeuwissen@bibliocenter.nl, en vraag naar de kortingscode. (Als lid van de bibliotheek ontvang je natuurlijk de ledenkorting).

Alle cursussen

Onderstaande computercursussen worden aangeboden bij Bibliocenter. Elke link verwijst naar een pdf bestand met een omschrijving van de inhoud. In de agenda hierboven vind je de cursusdata en zie je in één oogopslag óf en welke computercursussen er in de komende periode zijn.