De Inloopschool

Workshops & cursussen voor jou

De Inloopschool is een leeromgeving voor jou. Daag jezelf uit met het steeds breder wordend aanbod hieronder. We hebben thema's zoals talen en cursussen die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Op meerdere locaties.

Denk mee!

Wij willen graag weten wat JIJ zou willen leren. Dit kan van alles zijn. Van een fietsband repareren tot handlettering. En van fotograferen tot koken.

Wij gaan op zoek naar een expert op dit gebied en bij voldoende deelname starten we de cursus.

Heb je een idee laat het ons weten:
inloopschool@bibliocenter.nl


Online cursussen

Alle inwoners van Nederland kunnen vanaf nu direct aan de slag met online trainingen. Er is keus uit 28 cursussen van SkillsTown i.s.m. de Koninklijke Bibliotheek, allemaal gratis, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek.

Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness, Sporten en bewegen, Gezond eten, of de korte cursus Geluk. Vraag gratis toegang aan en ga van start!

Maak nĂș gebruik van de cursussen van SkillsTown.

Wil je graag ook op de hoogte gehouden worden van de cursussen van de Inloopschool? Geef dan bij je aanmelding aan dat Bibliocenter jouw bibliotheek is.