Wil je leren omgaan met computers, tablets en internet? Volg een computercursus voor beginners of gevorderden. De cursussen zijn kleinschalig en worden gegeven door vrijwillige docenten van Seniorweb.

Cursusaanbod

Er zijn elke maand weer leerzame cursussen. Deze cursussen worden gegeven bij Bibliocenter in Weert, Stramproy, Heythuysen en Nederweert. Per computercursus is er plaats voor maximaal zes deelnemers zodat er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding. Door de inzet van goedgeschoolde vrijwilligers zijn de kosten voor deelname relatief laag. 

In de agenda vind je de cursusdata en zie je in één oogopslag óf en welke computercursussen er in de komende periode zijn.

Computercursussen - agenda

Lid van SeniorWeb?

Ben je lid van SeniorWeb en wil je een cursus volgen bij Bibliocenter?

Neem dan contact op met Suzanne Wolter 088 2432000 of s.wolter@bibliocenter.nl, en vraag naar de kortingscode. (Als lid van de bibliotheek ontvang je natuurlijk de ledenkorting).


Alle cursussen

Bij Bibliocenter kun je onderstaande computercursussen volgen. Klik op de cursus voor een beschrijving van de cursusinhoud. In de bovenstaande agenda kun je de cursusdata bekijken en in één oogopslag zien of en welke computercursussen er binnenkort worden aangeboden.

Staat de cursus waarin je geïnteresseerd bent nog niet in de agenda? Laat ons weten welke computercursus je graag wilt volgen, dan nemen wij contact met je op. Bij voldoende aanmeldingen wordt de cursus georganiseerd.


Meer informatie

Stuur voor meer informatie een bericht naar Suzanne Wolter s.wolter@bibliocenter.nl, of kom naar een informatiebijeenkomst.