Online cursussen van de bibliotheek

Gratis trainingen via de bibliotheek

Bibliocenter is een van de vijf pilotbibliotheken die meedoen aan het project Inloopschool, ook wel Leven Lang Ontwikkelen genoemd. De inloopschool draait om leren in brede zin, met een focus op non-formeel en informeel leren. Volwassenen leren er dingen waaraan zij zelf behoefte hebben.

De Inloopschool is een leeromgeving voor jou. Daag jezelf uit met het steeds breder wordend aanbod hieronder. We hebben thema's zoals talen en cursussen die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Op meerdere locaties.

Alle inwoners van Nederland kunnen ook direct aan de slag met online trainingen. Er is keus uit 28 cursussen van SkillsTown i.s.m. de Koninklijke Bibliotheek, allemaal gratis, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness, Sporten en bewegen, Gezond eten, of de korte cursus Geluk. Vraag gratis toegang aan en ga van start!

Maak nĂș alvast gebruik van de cursussen van SkillsTown. Wil je graag ook op de hoogte gehouden worden van de cursussen van de Inloopschool? Geef dan bij je aanmelding aan dat Bibliocenter jouw bibliotheek is.

Volg met korting een cursus bij Soofos

Vergroot je kennis met een online cursus. Bibliocenter biedt online cursussen van Soofos zoals Photoshop, Fotografie, Stoelyoga en Handletteren. Leden van Bibliocenter ontvangen flinke kortingen op de meest populaire cursussen van Soofos.