de online Bibliotheek

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb.

 

Wat krijg ik bij de online Bibliotheek?

  • E-books

    Via de online Bibliotheek heb je toegang tot duizenden e-books voor je pc, mobiel, tablet en e-reader. Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of po√ęzie. Als bibliotheeklid kun je kiezen uit veel verschillende genres. Wil je e-books lenen? Registreer je dan eerst bij de online Bibliotheek.

    Naar de e-books op de online Bibliotheek

  • Luisterboeken

    Altijd en overal luisteren met de luisterboeken. Er zijn meer dan 4.000 luisterboeken beschikbaar. Ben je lid van de bibliotheek? Door je bibliotheekpas te koppelen aan de app krijg je toegang tot nog veel meer titels! Wil je luisterboeken lenen? Registreer je dan eerst bij de online Bibliotheek.

    Naar de luisterboeken op de online Bibliotheek


Aan de slag

Als Bibliotheeklid heb je ook toegang tot de online Bibliotheek. Je kunt inloggen met het nummer op je Bibliotheekpasje.
 

Nog geen lid?

Als je lid wordt van de Bibliotheek, heb je meteen toegang tot duizenden boeken, e-books, luisterboeken, films en meer. Bekijk snel alle voordelen van een Bibliotheekabonnement.

Nieuwe e-books


Hoe kan ik e-books lezen?

Op je telefoon of tablet

Naar de online Bibliotheek

Wil je e-books lezen op je telefoon of tablet? Gebruik dan onze nieuwe online Bibliotheek-app. Je kunt in deze app zoeken, vinden, lenen, lezen en luisteren.

Op je e-reader

Naar de online Bibliotheek

Wil je boeken lezen op je e-reader? Dat kan, met de software van Adobe Digital Editions nodig. De online Bibliotheek helpt je verder. 

Op je pc of laptop

Naar de online Bibliotheek

Lees je liever op je computer of laptop? Je kunt onze e-books ook lezen in je browser. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding.

Bekijk hoe het werkt

E-books en luisterboeken lezen in de online Bibliotheek-app

E-books downloaden en lezen via de e-reader

E-books en luisterboeken lezen via de online Bibliotheek op je computer


Workshop e-books

Wil je snel aan de slag met e-books en kun je wat hulp gebruiken? Meld je dan aan voor de gratis workshop. Je leert hoe je e-books van de bieb eenvoudig op je tablet, smartphone of e-reader zet. Zo geniet je meteen van het gemak van digitale boeken uit het enorme aanbod e-books van de bibliotheek.


Ik heb nog meer vragen

Wil je nog meer weten over de online Bibliotheek?