E-books en luisterboeken in de Online bibliotheek

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb.

 

Wat krijg ik bij de online Bibliotheek?

  • E-books

    Via de online Bibliotheek heb je toegang tot meer dan 26.000 e-books voor je pc, mobiel, tablet en e-reader. Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie. Als bibliotheeklid kun je kiezen uit veel verschillende genres. Wil je e-books lenen? Registreer je dan eerst bij de online Bibliotheek.

    Naar de e-books op de online Bibliotheek>

  • Luisterboeken

    Altijd en overal luisteren met de LuisterBieb-app. De LuisterBieb is gratis voor iedereen en bevat een ruime keuze aan luisterboeken. Ben je lid van de bibliotheek? Door je bibliotheekpas te koppelen aan de app krijg je toegang tot nog veel meer titels! Om de LuisterBieb te kunnen gebruiken, is het nodig om je even te registreren.

    Naar de Luisterbieb op de online Bibliotheek


Aan de slag

Als Bibliotheeklid heb je ook toegang tot de online Bibliotheek. Je hoeft je alleen even te registreren. Dit doe je in drie makkelijke stappen.

Nog geen lid?

Als je lid wordt van de Bibliotheek, heb je meteen toegang tot duizenden boeken, e-books, films, luisterboeken en meer. 

Nieuwe e-books


Hoe kan ik e-books lezen?

Op je tablet of smartphone

Naar de online Bibliotheek

Wil je e-books lezen op je mobiele telefoon of tablet? Gebruik dan onze e-booksapp. Kies een e-book op de website van de online Bibliotheek. Het lezen doe je in de app.

Op je e-reader

Naar de online Bibliotheek

Wil je boeken lezen op je e-reader? Als je onze e-books op je e-reader zet, heb je de software van Adobe Digital Editions nodig. Weet je niet hoe dat moet? De online Bibliotheek helpt je verder. 

Op je pc of laptop

Naar de online Bibliotheek

Heb je geen tablet, smartphone of e-reader? Of lees jij gewoon graag op je computer of laptop? Je kan onze e-books ook lezen in je browser. Daarvoor heb je verbinding met internet nodig.

Workshop e-books

Wil je snel aan de slag met e-books en kun je wat hulp gebruiken? Meld je dan aan voor de gratis workshop. Je leert hoe je e-books van de bieb eenvoudig op je tablet, smartphone of e-reader zet. Zo geniet je meteen van het gemak van digitale boeken uit het enorme aanbod e-books van de bibliotheek.


Ik heb nog meer vragen

Wil je nog meer weten over de online Bibliotheek?