E-reader abonnement

Lees jij graag e-books? Wil je eenvoudig gebruik maken van de duizenden legale e-books van de bibliotheek? Kies dan nu voor een bibliotheekabonnement mét e-reader.

Je ontvangt een KOBO Aura V2 e-reader, inclusief luxe beschermhoes en drie jaar garantie. Met dit abonnement kun je 10 e-booktitels tegelijkertijd lenen, gedurende drie weken.

Daarnaast kun je óók gebruik maken van de collectie van Bibliocenter en films, tijdschriften en natuurlijk zoveel boeken lenen als je wilt. Voor deze materialen geldt een uitleentermijn van drie weken.
Bovendien ontvang je korting op lezingen, workshops en cursussen bij Bibliocenter.

Voorwaarden in het kort

  • Je sluit dit abonnement af voor 2 jaar.
  • Je kunt uitsluitend via maandelijkse incasso betalen.
  • De kosten zijn € 8,75 per maand.
  • Je kunt max. 10 e-books tegelijk lenen
  • Uiterlijk 3 weken nadat je het abonnement hebt afgesloten, kunnen we de e-reader leveren.
  • Na ontvangst van de e-reader wordt hij direct jouw bezit. Je bent er zelf volledig verantwoordelijk voor. Er zit een extra lange leveranciersgarantie op de e-reader, nl. 3 jaar. Als er iets met de e-reader is, kun je bij de leverancier terecht.

Workshop e-books

Wil je snel aan de slag met je e-reader? Meld je dan aan voor de gratis workshop. Je leert hoe je e-books van de bieb eenvoudig op je e-reader zet. Zo geniet je meteen van het gemak van digitale boeken uit het enorme aanbod e-books van de bibliotheek.

Neem nu een abonnement mét e-reader

Mijn huidige abonnement wijzigen

Ben je al lid van Bibliocenter en wil je graag een abonnement met e-reader? Je kunt je huidige abonnement makkelijk omzetten. De restwaarde wordt verrekend met het nieuwe e-reader abonnement. En uiteraard kun je gebruik blijven maken van de collectie van Bibliocenter.