Vacatures

Onder de naam Bibliocenter vormen de bibliotheken in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert en Weert één grote bibliotheekorganisatie met als missie het creëren van waarde door het samenbrengen van de lokale gemeenschap met de wereld van kennis en lezen.

Bibliocenter is constant in ontwikkeling. We worden steeds meer een open leercentrum met activiteiten op het gebied van informatie, leren en taal voor kinderen en volwassenen. We zijn er voor iedereen die kennis, informatie of verhalen wil halen, brengen of delen.

Met vernieuwend bibliotheekwerk richten we ons op de ondersteuning van een ‘Leven Lang Leren’ en zelfredzaamheid. Onze opdracht ligt in het stimuleren, ondersteunen en faciliteren van burgers om mee te blijven doen en bij te kunnen dragen aan de moderne participatie- en kennis samenleving.

Werken bij Bibliocenter is uitdagend, verrassend en vooral heel leuk. Met een professioneel team en efficiënte bedrijfsvoering leveren we hoogwaardige bibliotheekdienstverlening aan scholen, instellingen en aan individuele klanten in de bibliotheken.

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Privacyverklaring voor sollicitanten en werknemers

Als openbare bibliotheek hechten we veel belang aan de privacy van onze leden en gebruikers. Maar ook aan de privacy van werknemers en sollicitanten. Lees in onze privacyverklaring welke persoonsgegevens we van jou verzamelen, met welk doel en wat jouw rechten zijn.