Vacatures

Bibliocenter verzorgt het bibliotheekwerk in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert en Weert, een werkgebied van ruim 125.000 inwoners. De bibliotheek fungeert als 'Third Place voor persoonlijke ontwikkeling' waar mensen zich uitgenodigd voelen om te leren en om deel uit te maken van een gemeenschap waar kennisdeling en uitwisseling van ideeën centraal staan.

Bibliocenter ondersteunt ‘een leven lang leren’ door programmering van een digitaal en fysiek aanbod van cursussen, workshops en netwerkbijeenkomsten, specifieke dienstverlening voor het onderwijs, natuurlijk aangevuld met een actuele collectie media. Dit alles vanuit 29 laagdrempelige locaties met een eigentijdse, gastvrije ambiance. In de toekomst willen wij deze positie in de deze regio verder uitrollen en onze dienstverlening verder ontwikkelen.

Privacyverklaring voor sollicitanten en werknemers

Als openbare bibliotheek hechten we veel belang aan de privacy van onze leden en gebruikers. Maar ook aan de privacy van werknemers en sollicitanten. Lees in onze privacyverklaring welke persoonsgegevens we van jou verzamelen, met welk doel en wat jouw rechten zijn.