Vacatures

Onder de naam Bibliocenter vormen de bibliotheken in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert en Weert sinds 1 juli 2008 één grote bibliotheekorganisatie.
Bibliocenter is constant in ontwikkeling. Met de missie `het creëren van waarde door het samenbrengen van de lokale gemeenschap met de wereld van kennis en lezen` willen we invulling geven aan de drie kernfuncties van onze bibliotheken: lezen, leren en informeren.

Werken bij Bibliocenter is uitdagend, verrassend en vooral heel leuk. Met een professioneel team en efficiënte bedrijfsvoering leveren we hoogwaardige bibliotheekdienstverlening aan scholen, instellingen en aan individuele klanten in de bibliotheken.

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Binnen Bibliocenter is er een vacature voor: Een lid van de Raad van Toezicht v/m

Wij zoeken een toezichthouder:

  • met een sterke affiniteit en belangstelling voor onze vorm van bibliotheekwerk;
  • die bekend is met de code Cultural Governance;
  • die vertrouwd is met de regio en voldoende beschikbaar is (± 6 vergaderingen per jaar);
  • kennis en vaardigheden op het terrein van trendwatching, marketing of digitale ontwikkelingen zijn een pré.

Bij de huidige vacature gaat de voorkeur uit naar iemand uit de gemeenten Leudal, Maasgouw of Nederweert (i.v.m. de regionale spreiding).

De Raad van Toezicht kent een bescheiden vergoedingsregeling. Het ‘Profiel Raad van Toezicht Stichting Bibliocenter’ leest u hier.

Wijze van solliciteren

Stuur uw brief met cv vóór 12 december naar secretariaat@bibliocenter.nl. Desgewenst kunt u ook schriftelijk reageren: Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert onder vermelding van ‘Raad van Toezicht’ op de envelop.

Meer informatie

Nadere informatie over deze vacature is in te winnen bij de voorzitter van de Raad van Toezicht,  Vivienne Gommers-Weijnen. Hiervoor neemt u contact op het met secretariaat op 0882322000. Nadere schriftelijke informatie kunt u opvragen bij secretariaat@bibliocenter.nl. De gesprekken worden gehouden in de middag van maandag 14 januari.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Privacyverklaring voor sollicitanten en werknemers

Als openbare bibliotheek hechten we veel belang aan de privacy van onze leden en gebruikers. Maar ook aan de privacy van werknemers en sollicitanten. Lees in onze privacyverklaring welke persoonsgegevens we van jou verzamelen, met welk doel en wat jouw rechten zijn.