Verhalenvertellers

Deel je passie met andere mensen tijdens een verhalenlunch

Gezocht: verhalenvertellers met passie! Heb je een mooie ervaring, een passie, vertel je graag? Weet je veel over een onderwerp en raak je er niet over uitgepraat? Gaat jouw hart sneller kloppen van bijvoorbeeld films, reizen, tuinieren of juist geschiedenis? Meld je dan aan bij Bibliocenter en deel jouw passie met anderen.

Hoe werkt het?
Bibliocenter biedt een open podium voor verhalenvertellers: Koffie Speciaal met een Goed Verhaal. Tijdens een goede kop koffie of thee met heerlijke lekkernijen vertel je over jouw passie of hobby. En je ontmoet meteen dé mensen die in jouw kennis geïnteresseerd zijn. Bibliocenter maakt een keuze uit de inzendingen.

De bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis en verhalen te delen. Niet alleen over boeken en literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. Eigenlijk over álles. De bibliotheek geeft verdieping door middel van een grote collectie, lezingen, cursussen en workshops. En nu ook door mensen een open podium te bieden om hun kennis en passies te delen met een klein publiek.

Heb je belangstelling?
Stuur een bericht naar Bep Bocken, specialist Programmering Bibliocenter b.bocken@bibliocenter.nl