Gezondheid

Positieve gezondheid

Positieve gezondheid is een benadering binnen de gezondheidszorg die niet de ziekte, maar een betekenisvol leven van mensen centraal stelt. De nadruk ligt op de veerkracht, eigen regie en het aanpassingsvermogen van de mens en niet op de beperkingen of ziekte zelf.

Wil jij gezonder leven en daar alles over weten? Bezoek de lezingen over positieve gezondheid bij Bibliocenter Weert en laat je inspireren! 


Wat is er te doen?

 • Is zitten het nieuwe roken?

  We zitten steeds meer, zowel tijdens het werk als thuis. Wat zijn hiervan de consequenties voor onze gezondheid? Een informatiebijeenkomst in het kader van de cyclus Positieve Gezondheid.

  Van 20:00 tot 21:30

  Weert, Wilhelminasingel 250

  do 29 okt

 • Positieve gezondheid

  Veel mensen vinden dat ze gezond zijn als ze geen lichamelijke klachten hebben en niet ziek zijn. Maar positieve gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Wat betekent dit voor ons mensen? Een informatiebijeenkomst...

  Van 20:00 tot 21:30

  Weert, Wilhelminasingel 250

  wo 18 nov

 • Bewegen als medicijn

  Bewegen blijkt een supermedicijn. Dat is wetenschappelijk vastgesteld. Laat je vanavond inspireren om op het gebied van bewegen gezonde keuzes te maken voor een duurzaam gezonder lichaam. Een informatiebijeenkomst...

  Van 20:00 tot 21:30

  Weert, Wilhelminasingel 250

  do 10 dec

Bekijk hier alle activiteiten


Wist je dat...

... je voor minder dan € 2,00 per maand lid kunt worden van Bibliocenter? En dat je hiermee profiteert van korting op lezingen en activiteiten bij Bibliocenter, én je hiermee (online) boeken leent!


Heel veel boeken...

Leven

Eten

Bewegen