Boek'n Trip

Boek ’n Trip komt eraan!

Tijdens de zomeractie van Jeugdbibliotheek.nl kun je de mooiste verhalen beleven. Gewoon op je telefoon of tablet. Met de gratis online Bibliotheek-app download je de leukste e-books en luisterboeken. Ook als je nog géén lid bent van de bieb.

De zomeractie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Ben je nog geen lid van de bieb? Dan mag je in de actieperiode 10 e-books en 10 luisterboeken lezen. Er is keuze uit duizenden boeken. 


Ga online op boekentrip

Met deze zomeractie van Jeugdbibliotheek.nl beleven kinderen en jongeren tot 18 jaar de mooiste verhalen tijdens de zomervakantie. Gewoon via de app op een telefoon of tablet. Ook als je nog géén lid bent van de bieb. Met een speciaal account leen je 10 e-books en 10 luisterboeken met een leentermijn van 3 weken per boek.

Eenvoudig lezen en luisteren

Om kinderen en jongeren op weg te helpen in de online Bibliotheek-app staan er van 1 juli tot en met 31 augustus zomerse boekentips klaar voor de verschillende leeftijdsgroepen. Onderweg in de auto luisteren naar de boeken van John Green? Of vanuit de luie strandstoel op digitaal avontuur met De regels van Floor? Met de boekenselectie vinden ze eenvoudig geschikte boeken om te lezen of naar te luisteren.


Heel veel boekentips

Met deze zomeractie stimuleert Jeugdbibliotheek.nl kinderen en jongeren om ook tijdens de zomervakantie te blijven lezen. Bekijk alle informatie en tips over Boek 'n Trip.