Maatregelen

Tijdelijk gesloten

De lockdown is verlengd. Dat betekent dat tot en met dinsdag 20 april alle bibliotheken van Bibliocenter zijn gesloten. Informatie over activiteiten, geleende materialen, reserveringen en de afhaalbieb vind je hieronder.

De bibliotheek is op de volgende dagen gesloten voor het afhalen en inleveren van boeken:

  • 5 en 27 april (Pasen en Koningsdag) 
  • 13 en 24 mei (Hemelvaart en Pinksteren)

De afhaalbieb

Door de tijdelijke sluiting van de bibliotheken hebben we de afhaalbieb weer in het leven geroepen. Er worden weer leuke verrassingspakketten voor je klaargemaakt.

Kies een locatie en bestel een pakket. Deze kun je vervolgens op komen halen op de afgesproken tijd.

Reserveringen

Boeken reserveren binnen Bibliocenter blijft mogelijk. We nemen contact met je op wanneer jij jouw reservering op kunt halen.

Hoe reserveer je een boek? Dat lees je hier

Activiteiten

De meeste activiteiten die gepland staan in de periode tot en met 30 maart worden geannuleerd of verzet. Heb je een kaartje gekocht? Betaalde activiteiten worden verzet of je krijgt het geld van de toegangskaarten terug. Je kunt een mail of telefoontje van ons verwachten (let op: we bellen met het volgende nummer 088-2432000).

Sommige activiteiten worden online opgepakt. Hier krijg je ook nog bericht van.

Geleende materialen

Alle materialen met een inleverdatum in de sluitingsperiode verlengen we tot 11 mei. Er worden dus geen boetes opgebouwd voor boeken en andere geleende materialen. Boetes van vóór maandag 15 december en na de sluitingsperiode moeten wel gewoon worden betaald.

 

Heb je vragen?

In verband met de landelijke maatregelen is het mogelijk dat we telefonisch minder of niet bereikbaar zijn.

Stel jouw vraag dan digitaal via info@bibliocenter.nl of vul het contactformulier in. 

Heb je bijvoorbeeld een vraag over e-books? Stel je vraag dan digitaal.

Telefonisch bereikbaar

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur.


CoronaMelder

De app CoronaMelder. Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden.Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app.