Spannende Boeken Weken

Spannende Boeken Weken

De Spannende Boeken Weken vormen de aftrap van het zomerlezen.  ‘Je vakantie begint met boeken’. Heerlijk wegdromen op de camping of aan zee bij een bloedstollend verhaal!

Op zoek naar spannende boeken? Lees eens een van de genomineerde boeken van dit jaar. Of lees de boeken van de winnaars van de voorgaande jaren.

Periode: 1 juni t/m 21 juni

Win een strandlaken!

‘Ik ga op vakantie en ik neem mee…’  Een nieuw strandlaken en veel boeken natuurlijk!

Wat moet je doen? Word tussen 1 tot en met 21 juni lid van Bibliocenter en krijg een groot strandlaken cadeau! Gebruik bij het aanmelden de actiecode 'SpannendBieb19'.

Let op: de strandlakens zijn alleen voor volwassenen én OP = OP.

Thomas Olde Heuvelt schrijft het geschenkboek

Thomas Olde Heuvelt (1983) brak wereldwijd door met zijn horrorthriller Hex, waarvan er in Nederland 75.000 van werden verkocht. Zijn boeken worden in meer dan 30 landen uitgegeven.

Tijdens de Spannende Boeken Weken geeft de boekhandel Olde Heuvelts geschenkboek Dolores Dolly Poppedijn cadeau aan haar klanten bij besteding van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.

Winnaar Gouden Strop 2019

De Witte kamer van Samantha Stroombergen.

De Witte kamer van Samantha Stroombergen.

Winnaar Schaduwprijs 2019

Quarantaine van Erik Betten.

Quarantaine van Erik Betten

Gouden Strop: dit is de Shortlist!

Voor de Gouden Strop, de grootste prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige spannende boek, zijn de volgende titels genomineerd:

Schaduwprijs: dit zijn de genomineerden!

Voor de Schaduwprijs, de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut, zijn de volgende titels genomineerd:

Winnaars Gouden Strop

Winnaars Schaduwprijs