Lezen & Luisteren

Leren

Met je bibliotheekpas heb je gratis toegang tot e-books, online tijdschriften, uittreksels van boeken en boekrecensies. Ook lees je het Financieele Dagblad gratis. Daarnaast heb je toegang tot Muziekweb, de muziek- en filmbibliotheek van Nederland. En dat allemaal gewoon vanuit huis!

Logos verdiepende bronnen

Hoe werkt het?

  1. Kies

    uit een van onderstaande mogelijkheden

  2. Login

    met je bibliotheekpas om er gebruik van te maken

  3. Zoek

    naar een goed e-book, tijdschrift, krant, recensie of uittreksel


Lezen

E-books in de online Bibliotheek

Met je bibliotheekpas heb je toegang tot duizenden e-books en luisterboeken. Die vind je in de online Bibliotheek. Kijk hier hoe het werkt. 

Naar de online Bibliotheek

Digitale tijdschriften

De TijdschriftenBieb is een gratis app voor iedereen die lid is van de Bibliotheek. Log snel in en kies je favoriete tijdschrift uit ons verrassende aanbod!

Naar de TijdschriftenBieb

Recensies in LiteRom

Met je bibliotheekpas heb je toegang tot boekrecensies met tienduizenden interviews en recensies over Nederlandstalige literatuur.

Direct naar Literom

Meer uitleg over Literom

Uittreksels in de Uittrekselbank

Met je bibliotheekpas log je in op de Uittrekselbank. Hier vind je ruim 2.700 uittreksels van Nederlandstalige en buitenlandse literatuur en zo'n 360 auteursportretten. 

Direct naar de Uittrekselbank

Meer uitleg over Uittrekselbank


Luisteren & Kijken

Luisterboeken in de online Bibliotheek

Met je bibliotheekpas heb je toegang tot duizenden luisterboeken. Die vind je in de online Bibliotheek. Kijk hier hoe het werkt en laat je verrassen!

Naar de online Bibliotheek

Muziekweb

Muziekweb is de muziekbibliotheek van Nederland. Met je bibliotheekpas kun je materialen lenen uit de volledige collectie. Neem snel een kijkje!

Naar Muziekweb