Mijn eBieb

De Mijn eBieb app is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke applicatie die zowel leden als niet-leden van Bibliocenter een scala aan diensten biedt. De app is gratis te downloaden via de iTunes Store en Google Play. 


Download de Mijn eBieb-app

Voor deze app heb je minimaal iOS 12 (Apple) of Android 7 nodig.


Functionaliteiten op een rijtje

Reserveren en verlengen

De app maakt het mogelijk om boeken, tijdschriften en andere materialen te reserveren en te verlengen, direct vanaf jouw mobiele apparaat. 

Activiteitenkalender

Je kunt eenvoudig alle activiteiten en evenementen van de bibliotheek bekijken en direct tickets reserveren. Ook kun je filteren op locatie. Zo weet je wat er allemaal te doen is bij jou in de buurt.

Zoeken

Doorzoek onze catalogus. Je kunt ook filteren op onderwerp, genre, taal en meer bij het zoeken in de catalogus. Je favoriete titel kun je opslaan voor later gebruik.

Beheer je bibliotheekpas(sen)

De app biedt de mogelijkheid om de bibliotheekpassen van meerdere gezinsleden te beheren, waardoor het eenvoudiger wordt de uitleningen van bijvoorbeeld jouw kinderen te bewaken.

Herinneringen

De app bevat ook een 'Nooit meer te laat' service die je herinnert aan de inleverdata van geleende materialen. Evenals een melding voor het aflopen van jouw abonnement.

Contact & openingstijden

Met de app heb je altijd de openingstijden en contactgegevens van de bibliotheek bij de hand.