Gezondheid

Positieve gezondheid

Positieve gezondheid is een benadering binnen de gezondheidszorg die niet de ziekte, maar een betekenisvol leven van mensen centraal stelt. De nadruk ligt op de veerkracht, eigen regie en het aanpassingsvermogen van de mens en niet op de beperkingen of ziekte zelf.

Wil jij gezonder leven en daar alles over weten? Bezoek de lezingen over positieve gezondheid bij Bibliocenter Weert en laat je inspireren! 

Deze avonden kun je online bijwonen.


Wat is er te doen?

Bekijk alle activiteiten


Gratis online cursussen over o.a. gezondheid en jouw welbevinden

De bibliotheek heeft een aanbod van interessante cursussen en trainingen samengesteld. Als lid van de bibliotheek kun je deze online cursussen gratis volgen, dus ook jeugdleden. De aanbieders van de cursussen zijn GoodHabitz en Soofos.

We hebben hieronder een aantal cursussen uitgelicht over wat je kunt doen om lekker in je vel te zitten, maar ook over lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

afbeeldingen: uit GoodHabitz


Wist je dat...

... je voor minder dan € 2,00 per maand lid kunt worden van Bibliocenter? En dat je hiermee profiteert van korting op lezingen en activiteiten bij Bibliocenter, én je hiermee (online) boeken leent!


Heel veel boeken...

Leven

Eten

Bewegen