Zoom

Hulp bij installeren van Zoom

Wat is Zoom?

Zoom is een platform waarmee je kunt videobellen, online-vergaderen, chatten en mobiele samenwerkingen kunt organiseren.

Zo kun jij thuis toch meedoen en meekijken bij lezingen, cursussen en andere activiteiten van Bibliocenter.

Hoe werkt het?

• Download en installeer Zoom
  • Wacht op de uitnodiging van Bibliocenter
  • Sluit aan bij de online bijeenkomst

Volg de stappen hieronder.

Download en installeer Zoom

• Ga naar de download pagina van Zoom (https://zoom.us/download)
  • Download Zoom Client for Meetings en installeer het op je computer.

Telefoon of tablet: Ga naar de Google Play Store of de App Store, zoek hier naar ZOOM Cloud Meetings app en installeer deze.

Wacht op de uitnodiging

Je krijgt via Bibliocenter een uitnodiging toegestuurd via mail. Dit is een link die je direct toegang geeft.

Sluit aan bij de online bijeenkomst

Ga naar de uitnodigingsmail en klik je op de link.

Of

• Open de Zoom app/programma
  • Klik op Join a Meeting
  • Voer het Meeting-ID in en vul jouw naam in
  • Klik op Join
  • Voer de Passcode in
  • Klik op Join