Agenda

Er is altijd wel iets te doen in de Bibliotheek! Zoek jij een leuke en leerzame activiteit bij jou in de buurt? Bekijk dan onze agenda. In de agenda kun je je zoekopdracht verfijnen door in de linkerkolom te filteren op bijvoorbeeld locatie, datum, leeftijd of thema.

We hebben alvast een paar agenda's voor jou uitgelicht. Bekijk ze hieronder.

Overzicht alle activiteiten

Lezingen en workshops

Activiteiten voor kinderen

Computercursussen

Taalcursussen

Spreekuren/Open inloop

Kaartje kopen?

Je hoeft niet altijd te betalen. Veel activiteiten zijn gratis. Voor lezingen en cursussen hanteren we twee tarieven. Onze leden hebben een streepje voor en krijgen vaak veel korting. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan onze balie of online. Om online kaartjes te bestellen kijk je in onze agenda bij de gewenste activiteit. Natuurlijk kun je ook bellen. We helpen je graag!

Foto's tijdens activiteiten

Tijdens onze activiteiten kunnen er foto’s en/of video’s worden gemaakt. Heb je bezwaar? Geef dit aan bij een van onze medewerkers.

Heb je problemen met betalen via iDeal?

Zodra je wilt betalen krijg je een wit scherm te zien. Dit betekent dat er waarschijnlijk een pop-up wordt geblokkeerd. Volg onderstaande stappen om dit op te lossen. Met deze stappen geef je ons ticketsysteem groen licht. Dit is volkomen betrouwbaar. Dit probleem komt vooral voor bij Google Chrome.

Volg deze stappen