BoekStartdag

Doe mee in de bibliotheek in Weert

Zaterdag 1 juni is het BoekStartdag in de bibliotheek.

Op die dag worden de allerkleinste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk verwelkomd.

Doe samen met je kindje mee aan leuke activiteiten en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Kom gezellig langs met je kleintje en ontvang een verrassing van ons op deze speciale dag (op=op). Bovendien kunnen kinderen tot 18 jaar gratis lid worden! En voor de allerkleinsten hebben we zelfs een schattig BoekStartkoffertje als welkomstcadeau bij het lidmaatschap.

Geniet van deze extraatjes en ontdek de wereld van de bibliotheek!

Meer informatie over BoekStart

Baby- DreumesBieb

10.00 - 10.30 uur | Weert

Kleine boekenwurmpjes opgelet!

Tijd om te ontdekken en te genieten van een knus voorleesavontuur, speciaal voor de allerjongsten van 0-2 jaar. Laat je verrassen hoe gezellig én leerzaam het is om samen in boeken te duiken!

Muziek voor de kleintjes

10.45 - 11.15 uur | Weert

Jonge kinderen houden ervan om muziek te maken en liedjes te zingen!

Vandaag draait het om plezier in voorlezen en het beleven van het verhaal met al je zintuigen.

 

Voorleespret met peuters

11.30 - 12.00 uur | Weert

Ontdek samen met je peuter de magie van voorleesplezier! Laat je meeslepen tijdens deze leuke activiteit waarbij we een betoverend prentenboek voorlezen en het extra speciaal maken met spelletjes, muziek, dans en beweging. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar. 


Webinar

Ontdek hoe voorlezen baby's en dreumesen niet alleen plezier brengt, maar ook hun taalontwikkeling stimuleert! Leer welke boeken geschikt zijn, hoe je samen kunt praten tijdens het lezen, en ontdek andere leuke activiteiten met boeken. Na afloop ben je meer op de hoogte van de voorleesontwikkeling van je kindje en boordevol ideeën voor speelse activiteiten tijdens het voorlezen!

Meld je aan voor het BoekStartwebinar

Na registratie ontvang je een bevestiging van je inschrijving en uitleg hoe je het webinar kunt volgen. Deelname is kosteloos. Het webinar is bedoeld voor (groot)ouders van jonge kinderen en pedagogisch medewerkers.

Ik meld me aan

Boekstartdag webinar

Groeimeter

Groeimeter

Ontdek en volg de leesontwikkeling van je kindje met onze Groeimeter!

Bekijk de video's en leer alles over voorlezen.

Naar de groeimeter