Educatie shop

Voor het onderwijs

Met onze nieuwe programma's en producten proberen we ondersteuning op maat te bieden aan scholen om kinderen tot gelukkige, (media)wijze, actieve burgers te maken die mee kunnen doen in onze samenleving. 

Educatie shop

Een groepsbezoek aan de Bibliotheek, projecten, themacollecties, of een abonnement afsluiten? Educatieve projecten en activiteiten bestellen gaat via de handige webshop van Bibliocenter.

Bestellen


Handleiding

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Karin Lemmens: basisonderwijs@bibliocenter.nl

Bestellen

Wil je een project, abonnement of collectie bestellen? Volg dan de stappen hieronder:

 • Ga naar de webshop
 • Klik op een project, activiteit, wissel- of themacollectie naar keuze
 • Klik vervolgens op 'Reserveren' bij de datum naar keuze
 • Kies het aantal en klik op 'Verder met bestellen'
 • Vul de velden in
 • Wil je nog meer bestellen? Klik dan op de knop 'Opslaan en nog een bestelling plaatsen'. Dit kun je zo vaak herhalen tot de bestelling compleet is.

Abonnementen die digitaal voor 22 juli 2023 zijn aangevraagd via de website worden omstreeks 21 augustus per post op school bezorgd. 

Bevestigen

Is de bestelling compleet? Vul dan onder 'Stap 1/2' jouw gegevens in:

 • Kies de juiste organisatie
 • Vul je eigen naam, e-mailadres en telefoonnummer in
 • Klik dan op 'Naar bevestigen' 
 • Controleer je gegevens en klik op 'Bevestigen'
 • Je krijgt een bevestiging in je mail

Inloggen en inzien

In het reserveringsoverzicht van de webshop zie je de gereserveerde projecten en activiteiten en de historie hiervan. Om het reserveringsoverzicht in te zien moet je inloggen.

Inloggen kan via deze link: Inloggen in de webshop

Vul hier jouw e-mailadres in en klik op 'Verzenden'. Er wordt een e-mail gestuurd naar het ingevulde e-mailadres met een pincode en een link. Deze link is beperkt geldig en de pincode is geldig tot een nieuwe pincode wordt aangevraagd. Let op: Dit kan alleen als het e-mailadres bekend is en via dit adres eerder bestellingen voor de school zijn gedaan.

Na het inloggen zie je rechtsboven een knop ‘Account: Schoolnaam’. Via deze knop kom je in het reserveringsoverzicht van jouw school.

Annuleren

Projecten en activiteiten kun je tot uiterlijk 1 week van tevoren kosteloos annuleren. Thema- en wisselcollecties kun je uiterlijk 3 weken van tevoren kosteloos annuleren.

Bij een niet tijdige annulering zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Speciaal onderwijs

Een deel van het aanbod is ook geschikt voor het speciaal onderwijs. Om te bepalen wat voor jouw leerlingen geschikt is, kun je het beste contact opnemen met Marianne Grosveld: 0882432016, basisonderwijs@bibliocenter.nl.

Extra informatie: Als een product niet meer beschikbaar is staan er ook geen data die je kunt kiezen. Abonnementen die digitaal aangevraagd zijn, worden binnen 3 weken per post op school bezorgd.