Nieuws

Resultaat 11 - 20 (van 46)

 • Nieuw ticketsysteem Bekijk details

  8 november 2022

  Bibliocenter heeft een nieuw ticketsysteem! Kom en neem een kijkje.

 • Nieuwe WiFi: Publicroam Bekijk details

  27 oktober 2022

  Bibliocenter krijgt vanaf 1 november nieuwe WiFi van Publicroam.

 • Grensverleggers Bekijk details

  16 september 2022

  Maak jij je zorgen om armoede, discriminatie, klimaat, mentale gezondheid, emancipatie of polarisatie? Wil jij hier iets aan doen in je eigen omgeving? Doe dan mee! Hiervoor zijn wij op zoek naar jongeren.

 • Gezamenlijke aanpak in Leudal van laaggeletterdheid Bekijk details

  15 september 2022

  De gemeente Leudal wil laaggeletterden helpen. Laaggeletterden hebben moeite met lezen en schrijven. Om de gezamenlijke inzet en aanpak te bekrachtigen, werd op 12 september het Leudals Taalakkoord door alle partners ondertekend. Bibliocenter, Stichting Lezen en Schrijven, Synthese en de gemeente zetten hier gezamenlijk de schouders onder.

 • Bibliocenter & het Limburg Festival Bekijk details

  24 augustus 2022

  De komende dagen presenteren wij een spraakmakende voorstelling: Rake Woorden, op 24, 25 en 26 augustus. Deze voorstelling is tot stand gekomen door een mooie samenwerking met het Limburg Festival.

 • Geniet van de zomer! Bekijk details

  1 juli 2022

  Ook tijdens de zomervakantie kun je bij Bibliocenter terecht voor een spannende thriller, romantische film of sporttijdschrift. Veel biebs zijn normaal geopend.

 • Schrijfwedstrijd Bekijk details

  16 juni 2022

  Wat betekent de bibliotheek voor jou? De bibliotheek is een bijzondere plek. Je kan er van alles! Van boeken lenen en meedoen aan cursussen tot debatteren. Is de bibliotheek voor jou ook zo bijzonder? Klim in de pen en vertel ons waarom.

 • Hulp bij lezen, schrijven en digitale vaardigheden Bekijk details

  1 juni 2022

  Wisselen van zorgverzekering, reageren op een brief van een overheidsinstantie of een computer gebruiken. Niet iedereen vindt dat even gemakkelijk. Heb je een vraag? Kom naar Bibliocenter.

 • Gezocht: Voorleesvrijwilligers voor de bibliotheek in Stramproy Bekijk details

  27 mei 2022

  Voorlezen is belangrijk! Het prikkelt de fantasie van kinderen, ontwikkelt het taalgevoel en geeft veel plezier. Vind je het leuk om op woensdagmiddag bij Bibliocenter Stramproy voor te lezen aan kinderen tussen 3 en 8 jaar? Kom dan ons voorleesteam versterken.

 • Regionaal Taalakkoord Midden-Limburg Bekijk details

  27 mei 2022

  Donderdag 19 mei kwamen bestuurders van gemeenten, maatschappelijke partners en werkgevers uit Midden-Limburg samen voor de kickoff van het Regionaal Taalakkoord Midden-Limburg. Samen gaan zij aan de slag om inwoners die moeite hebben met taal, rekenen en digitale vaardigheden te bereiken en te motiveren.

Paginanavigatie