Kijk, luister en leer online

Jeugd 0-6 jaar

Kijk, luister en leer online

Bekijk hier welke handige bronnen je allemaal online kunt gebruiken via de bibliotheek, maar ook vanuit huis. Inloggen doe je met je pasnummer en wachtwoord van je bibliotheekabonnement. 

Let op: Als je voor het eerst een bron wilt gebruiken, kan het zijn dat je je even bij ons moet registreren. Dat doe je hier: www.onlinebibliotheek.nl/registreren >


Bereslim

Van prachtige geanimeerde prentenboeken tot leerzame spelletjes. Bereslim is leuk voor peuters, kleuters én hun ouders. 

Naar Bereslim

Voorleeshoek

De mensen van De Voorleeshoek lezen je kind de mooiste boeken voor. Ruim 700 filmpjes staan al op de site. Leuk, leerzaam en heel ontspannen.

Naar de Voorleeshoek

Jeugdbibliotheek

De website Jeugdbibliotheek bundelt alles wat de Bibliotheek te bieden heeft voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. Je vindt hier populaire en actuele boektitels.

Naar Jeugdbibliotheek

Jeugdbieb

Jeugdbieb is een verzameling links naar informatieve websites, filmpjes en apps voor kinderen. Interessant, boordevol weetjes en feiten, zomaar alleen leuk of handig bij het maken van werkstukken, spreekbeurten en presentaties.

Naar Jeugdbieb

Bliksem!

Bliksem is een digitaal interactief prentenboek voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Boi wil weerman worden, net als zijn vader. Het liefst wil hij zelf bliksem maken, maar dat is nog niet zo makkelijk.

Naar Bliksem!

Digitale Voorleestas

Met de Digitale Voorleestas lees je samen een digitaal prentenboek en doe je daarna leuke zing- en praatspelletjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk!

Naar de Digitale Voorleestas

Junior Einstein

Met Junior Einstein kun je oefenen met alle vakken van de basisschool, speciaal voor jouw groep!

Naar Junior Einstein!

E-books en luisterboeken

Bekijk hier de e-books en luisterboeken voor de leeftijd 0-6 jaar.

Naar e-books en luisterboeken