Hulp bij onze website

Zoek je hulp bij het gebruik van onze website of één van onze apps? Vind hier je antwoord.

Zoeken op de website

Zoeken en bladeren in de collectie

Ga naar de catalogus.

Zoeken en bladeren in onze agenda

Bekijk al onze activiteiten in de agenda.

Mijn menu

Hoe kan ik inloggen?

Als je wilt reserveren, verlengen of je gegevens wilt inzien moet je inloggen.
Dit doe je op de homepage bij Mijn account.

Om in te loggen vul je in:

• gebruikersnaam: dit is je pasnummer tenzij je zelf een andere gebruikersnaam hebt opgegeven.
  • wachtwoord

Wat kan ik zelf regelen?

Als je inlogt bij Mijn account kom je in je eigen bibliotheekaccount terecht.

Hier kun je o.a.

• reserveren
  • verlengen
  • bekijken wat je op dit moment hebt geleend
  • je persoonlijke gegevens inzien
  • openstaande bedragen inzien en eventueel betalen met iDeal
  • wachtwoord, e-mail of telefoonnummer wijzigen
  • favorieten-lijsten maken en inzien

Waar kan ik zien wat ik heb geleend?

Ga naar Mijn account en klik op 'Geleende materialen'.

Je ziet dan welk materiaal je geleend hebt, wat de inlevertermijn is, hoevaak je het hebt verlengd, en of het mogelijk is om nog een keer te verlengen.

Waar kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Je inlog gegevens kun je zelf wijzigen door in te loggen bij Mijn account. De volgende gegevens  kun je na klikken op de knop 'Wijzig mijn login gegevens,  zelf aanpassen:

• Gebruikersnaam
  • Email adres
  • Wachtwoord

Let op: we werken met een landelijk login systeem. Als je je inlog ggegevens wijzigt geldt die wijziging ook voor inloggen op de online bibliotheek.

Wil je andere gegevens wijzigen, bijvoorbeeld je adres, dan kan dat via info@bibliocenter.nl of aan de balie in je bibliotheek.

Hoe kan ik mij abonneren op de nieuwsbrief?

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en als eerste profiteren van speciale acties bij Bibliocenter? Schrijf je dan hier in voor onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief.

Je kunt natuurlijk ook altijd aan de balie in je bibliotheek doorgeven dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op